Veganský quiche se sušenými rajčaty a medvědím česnekem

Snadný veganský quiche se sušenými rajčaty a medvědím česnekem


Po delší době vám přináším recept na quiche. Tentokrát je to verze pro uspěchance - recept je rychlý, snadný a přesto výýýborný! Quiche si můžete dát na snídani, večeři, ale s lehkým salátem poslouží taky jako výborný oběd :) 


Na celý koláč budeme potřebovat:

  • 1 listové těsto (pokud máte domácí bude to ještě lepší)
  • 1 rýžová smetana (např. z DM)
  • 1 hrnek rostl. mléka (já měla domácí z Vitamilku)
  • 1 hrnek rýžové mouky
  • medvědí česnek, co máte, to dáte :P
  • sušená rajčata 
  • 150g cherry rajčatek
  • sůl, pepř, 3 lžičky kurkumy, sušený česnek, 2 lžíce čerstvé kudrnakavé petržele.


Postup:

  1. Formu na quiche vymažeme a vysypeme moukou. 
  2. Do formy dáme listové těsto a přesahující zbytek odřežeme. 
  3. Medvědí česnek, rajčata i suš. rajčata nakrájíme na drobné kousky.
  4. Rostl. smetanu a NE CELÉ mléko smícháme s moukou. Mléko přilévejte dokud nemáte ideální konzistenci - ne moc řídkou! 
  5. Do pořádně promícháné směsi přidáme nakrájenou zeleninu a vmícháme koření. 
  6. Pečeme na 200°C 20-25 minut (podle trouby)

https://www.youtube.com/watch?v=m6at57FFoDs

Unknown

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Žádné komentáře:

Okomentovat