#ZDRAVÁPROMĚNA - 6. TÝDEN

Po dvoutýdenní pauze jsem zpět!

Po mých nejnáročnějších pracovních týdnech jsem zpět se článkem o pokračování ve Zdravé proměně! V článku se dozvíte jak dál válčím, co mě motivovalo i demotivovalo, čemu jsem neodolala a jaké jsou mé další cíle. 

Ranní výstup na Lysou horu - budíček 3:40  #loveit :)


Pro začátek bych se ráda omluvila za týdenní pauzu s článkem o proměně - měla jsem telefon v servise- takže jsem neměla jak fotit, do toho bylo hodně práce a já nechtěla přidávat odfláknutý článek bez fotek s rychlým popiskem. Snad Vám to vynahradím dnešním (trošku delším) počteníčkem :)

Jaké byly minulé dva týdny?

Když shrnu poslední dva týdny, musím říct, že jsem pomalu ani nevěděla, že nějakou proměnou procházím. Chodila jsem za tmy do práce a kolikrát i za tmy domů, to pak člověk takové věci úplně vypustí z hlavy. 

Naštěstí jsem si za dobu co proměnou procházím zvykla jíst jinak. I díky tomu jsem si na svačinu dala automaticky ovoce a na večeři něco lehčího (pokud nebyl velký hlad). "Prasárničky" jsem doma neměla, takže jediné na čem jsem hřešila byly mini raw cupcakes ze Secret of raw. Naštěstí je to pořád v rámci zdravého mlsání a hlavně cupcaky jsou fakt mini (nějak si to obhájit musím :D) 


Co se povedlo?

Jak jsem psala výše, nebyl moc čas něco řešit, ale snad si jako malý úspěch můžu zapsat to, že zdravá strava už patří do mého jídelníčku bez přemýšlení :) 


Zdravá strava a saláty k večeři - to už k naši domácnosti neodmyslitelně patří :D 

Co se nepovedlo?

Jelikož jsem některý dny "proseděla" v práci, kde si toho k jídlu moc nekoupím, mám pocit, že spíše než problém s nezdravým stravováním jsem měla problém s nepravidelným stravováním, takže jsem se rozhodla, že si začnu dělat kromě obědů taky svačiny.
Kávy taky opět nebylo zrovna nejméně a o cvičení ani nemluvím. 


Jak jsem cvičila

I když to nebylo podle mých představ, pár tréninků jsem stihla. Bohužel - nejsem robot a po náročných dnech jsem už fyzicky nebyla schopna jít cvičit.  Největší radost mám z nočního výšlapu na Lysou horu. Slunce vycházelo 3 minutky po našem vystoupání nahoru a musím říct, že to byl opravdu zážitek, z kterého bych ráda udělala tradici pokaždé, když navštívím Ostravu :) 


Co jsem jedla?

Ráno to byly téměř denně ovesné kaše z Powerlogy s ovocem (doporučuji - jsou dobré, nutričně vyvážené a díky semínkům po nich dlouho nemám hlad)

Brokolicový krém, zelenina s cizrnou, těstoviny v rajčatové omáčce, kuskusový salát s granátovým jablkem  - i takto vypadaly moje obědy :)

Když nepočítám to, že jsem se jeden den přejedla ve Forkys jejich vegan burgrem, jsem s večeřemi spokojená :) Asijská směs s rýži, zeleninový salát s knäckebrodem, tofujíčka s žitným chlebem a hummusem, směs z Veggo

Další cíle? Více cvičit, nepřestávat a pravidelně jíst!

  • Tréninky nám rozdělili na 2 lekce, takže pokud to v práci nebude do noci, měla bych stíhat pozdější tréninky #3xhurá #konecvýmluvnačas :P
  • Ve čtvrtek si jedu pro Fresh bedýnku, tak se těším na větší příjem ovoce a zeleniny!
  • Vyměním kávu za Matcha tea, který by mi měl každým dnem dorazit.
  • Začnu si dělat pořádné svačiny, ať mám energii na celý den :)

Jak se daří Vám? Bojujete s podzimní únavou a nemáte na cvičení čas? Nebo naopak přichází období, kdy máte konečně čas dělat něco pro své tělo?:)

Unknown

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

1 komentář:

  1. Ahoj, s přibývajícím stále více podzimním počasím zjišťuji, že udržovat stravu je celkem problém :D když je venku sychravo, mám chuť se nejraději zabalit doma do deky, udělat si hrnek čaje a k tomu si dám tabulku čokolády :D ale naštěstí to tak (zatím :D ) nedělám. Stále se snažím minimálně 2x týdně chodit cvičit a stravu se taky snažím dodržovat. Takže držím palce ať pokračuješ ve svém cíli :)

    OdpovědětVymazat