Vy co mě sledujete na instagramu jste si určitě všimli, že mám lednici plnou zeleniny od Fresh bedýnek :) Mimo jiné jsem dostala také petrželku s pažitkou, cibuli a zelené fazolky, ze kterých jsem udělala toto výborné rissoto :)
Kdo bude chtít taky vyzkoušet tuto super čerstvou bio zeleninu, najde promo kód na konci článku.
Na 2 porce potřebujete:
- 1 hrnek rýže (nejlépe tu na rissoto)
- hrst a půl zelených fazolek
- hrst a půl hlívy ústřičné
- 5 lžic nasekané petřželky a pažitky (dohromady)
- 1 cibule
- lžička kokosového oleje, sůl, pepř, kostka bujonu
Postup
- Na lžičce oleje zpěníme cibulku. Až bude mít zlatavou barvu, přidáme hlívu a rýži a chvíli restujeme.
- Vedle si v hrnci uděláme vývar (cca 600 ml) - já dělám ze zeleninového bujonu.
- Až se nám rýže prohřeje, přidáme nakrájené fazolky, osolíme, opepříme a začneme po naběračkách přilévat vývar (vždy až voda vsákne do rýže, vlijeme další naběračku).
- Po cca 12 minutách (záleží na rýži) nám rýže změkne a vytvoří tu pravou konzistenci. Když máme hotovo, přidáme petřelku a pažitku. Petrželka rissotu dodá tu správnou chuť :)
- Pořádně zamícháme a podáváme! Na talíři ještě dozdobíme petrželkou a pažitkou. :)
Pro ty z Vás, kteří také chtějí mít lednici plnou bio zeleniny a ovoce, připravili fresh bedýnky slevový kód! Stačí při nákupu zadat : fitrecepty16 a najednou se Vám odečte 5 % z ceny :)
www.freshbebynky.cz
www.freshbebynky.cz
Já si fresh bedýnky oblíbila asi před měsícem, kdy jsem od nich obdržela první bedýnky :) Kromě výběru ovoce a zeleniny mají také zajímavé nápoje a mlsky :) Nově také mají odběrová místa, tak na ně mrkněte :)
Já si bedýnku vyzvedla v Brně u Tierra Verde :) (chtěla jsem Vám to více nafotit, bohužel tam stál zrovna kamion :( Tak snad příště :))
Žádné komentáře:
Okomentovat