K večeři se snažím jíst lehčí jídla, snažím se na večer sníst co nejméně sacharidů, ale zároveň pak nechci skučet hlady.
Nedávno jsem objevila super jídla z kořene rostliny konjak - jídla jsou bez sacharidů, je mi po nich dobře a zároveň se nebojím dát si pořádnou porci.
Na 1 porci potřebujeme:
- čtvrtka menšího patizonu
- půlka pomeranče
- 1 rajče
- 1 paprika
- půlka balení bezsacharidové "rýže" z kořene konjak
- slunečnicová semínka
- lžíce olivového oleje, kurkuma, zázvorovo - kmínové koření, sůl, pepř
Koření koupíte na www.fitkoreni.cz - zadejte kód zdravejim10 pro 10% slevu.
Bio zeleninu mám z www.freshbedynky.cz - zadejte kód firecepty16 pro 5% slevu.
Postup:
- Z patizonu okrájíme šlupku a nastrouháme jej.
- Rajče i papriku nakrájíme, přidáme k nastrouhanému patizonu, posypeme semínky a kořením.
- Z pomeranče odkrojíme plátek na ozdobení a zbytek vymačkáme do salátu.
- Přidáme olivový olej a "rýži."
- Pořádně zamícháme a podáváme.
Tento komentář byl odstraněn autorem.
OdpovědětVymazatZajímavý tip :) patizon ráda nemám, ale tahle kombinace mě zaujala...
OdpovědětVymazat