#ZDRAVÁPROMĚNA - 3. týden

První výsledky jsou tady

Konečně je tady týden, se kterým jsem doopravdy spokojená! Mám pocit, že výsledky se pomalu, ale jistě dostavují a že konečně začínám nabíhat na režim, který mi vyhovuje :) Minulý týden jsem měla v práci dost přesčasů, což znamená málo volného času a nedostatek spánku, přesto jsem nepolevila a snažila se držet svůj plán.




Co se povedlo

Největší radost mám z toho, že jsem i přes kupu práce a víkendovou cestu do Ostravy stihla jít 4x cvičit. Postupně mě přechází chutě na mlsání a večer mám chuť maximálně tak na olivy. Začala jsem pravidelně dělat “smoothiečka”, do kterých přidávám MACU a spirulinu. Navíc jsem konečně objevila protein, u kterého se mi líbí nutr. hodnoty :) Večer si stále dávám triphala detox, který zapíjím domácím meduňkovým čajem (pro lepší spánek). Jak jsem minule psala, povedlo se mi konečně omezit pití kávy pouze na “nutné množství”:D Místo ní si teď dopřávám zelený čaj.



Co jsem jedla

Obědy byly kvůli času hlavně rychlovky. Dělala jsem převážně rissota a kuskusy od Legracie  společně s tofu a zeleninou.


Na snídani byly především mixit kaše s ovocem – mám směs Do plavek, která má super hodnoty a dávám si ji jak s vodou, tak se sojovým mlékem :)


Večeře byly většinou nějaké saláty – buď s tofu, hummusem a nebo samotné. Protože si po cvičení dám proteiňák a chvíli na to večeři, tak mi saláty bohatě stačily :)


Jak se poslední srpnový týden povedl Vám? 

Držíte se plánu? Odoláváte sladkému a nebo jste svoji proměnu odložili na další pondělí? :) Držím vám palce a v týdnu pro vás chystám kromě receptů taky nějaký článek na téma doplňky stravy a detoxikace ;)




Unknown

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

1 komentář:

  1. Gratuluji, k prvním výsledkům :)
    Ty jídla vypadají moc hezky :) Já se taky snažím, cvičím, dodržuji jídelníček i když o víkendech mi ho kazí rodina a různé sedánky :/ :D ale snažím se :)

    OdpovědětVymazat