Rajčatové špagety - vegan
Miluji italskou kuchyni a jednoduchá jídla. Jedním z nich jsou tyto rajčatové těstoviny plné vitamínů. Jídlo mělo výbornou chuť čerstvých rajčat, špenátů a hříbků, které jsem měla z Fresh bedýnek, nejlepší na tom ale je, že zašpiníte pouze jeden hrnec!
Budete potřebovat:
- 250 g špaget
- 4 velká rajčata
- 1/2 cibule
- 200 g žampionů
- balík baby špenátu
- 1 1/2 kostky bujonu bez glutamatu
- sůl, pepř, muškátový oříšek, lžička oleje
- italské koření
Postup:
- Na oleji zpěníme cibulku s nakrájenými hříbky.
- Přidáme nakrájená rajčata, chvíli promícháme a poté zalijeme vodou pár centimetrů nad suroviny.
- Do hrnce přidáme těstoviny a bujony. Necháme pod pokličkou vařit.
- 2 minutky před uvařením těstovin vložíme špenát a jemně promícháme.
- Přidáme koření a podáváme :)
Přidala jsem ještě dva stroužky česneku a je to pecka! (Y) moc dobrý recept:)
OdpovědětVymazat