#zdraváproměna - 1.týden

1. týden

Ahoooj, přináším vám report z prvního týdne v mé cestě za zdravou proměnou :) asi je všem jasné, že výsledky po týdnu moc vidět nepůjdou, tak prozatím popíšu, co je jinak.


Co jsem změnila?

  • začala jsem s každodenní detoxikační kůrou TRIPHALA, kterou jsem si objednala z biosfera.cz - triphala zlepšuje trávení, pomáhá při odbourávání tuků, váže těžké kovy a má celou řadu dalších výhod. Na začátku jsem si musela chvíli zvykat na "neobvyklou" chuť.
  • výrazně jsem zmenšila večeře - každý večer si vařím oběd na druhý den - část jsem vždy snědla na večeři. Teď si dělám večeře úplně zvlášť - většinou formou salátu, tofu a knäckebrodu.
  •  omezila jsem sladké svačinky, které jsem se v nové práci naučila jíst ve velkém
  •  snažím se zařadit více bílkovin a méně sacharidů
  • začala jsem pít více zeleného čaje a snažím se pít méně kávy, které jsem taky propadla v práci (to mi zatím moc nejde). Zelený čaj pomáhá zrychlovat metabolismus a spalovat a navíc mi chutná :)

Chtěla jsem zapojit o hodně víc pohybu, ale kvůli práci jsem to nestihla - takže to zůstalo u klasického 3x týdně - to se ale musí časem zlepšovat! Trénink jsem nestíhala, takže jsem zůstala u běhání, které jsem zakončovala tabatami na břicho, zadek a nohy. 

A jak válčíte vy?:) 

Snídaně



Obědy


Večeře

Unknown

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

5 komentářů:

  1. Já jsem se taky rozhodla jít trochu zdravější cestou. Někdy začátkem dubna jsem si řekla, že takhle to nejde (hlavně když jsem viděla stoupající číslo na váze :D ). Dívám se na to co jím a nepřejídám se. Jídla jsem si rozdělila do několika menších porcí na den a jím pravidelně. Také jsem omezila sladkosti a různé podobné nedluhy :D Řekla jsem si, že budu minimálně 1x týdně cvičit (daří se mi 2x i 3x) a musím říct, že poslední dobou se cítím opravdu dobře. Neříkám, že vše dodržují na 100%, občas si dortík nebo pizzu dám, ale vím, že jednou za čas prostě můžu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, super! Držím palce :) Nechceš poslat fotku jak jsi na tom byla a jak na tom jsi? Můžeme se vzájemně motivovat :) Pokud ti to nevadí, určitě to povzbudí i ostatní holky :)
      Posílej na: fitnessreceptysnutricnimi@gmail.com :)

      Vymazat
    2. Ahoj, bohužel žádné fotky před/po nemám :) dělám to hlavně kvůli sobě a kvůli toho, aby mi prostě bylo lépe a byla spokojená. To se mi zatím daří! :) Motivuje mě hlavně to, že se cítím méně nafouklá, mám lepší náladu a potěšilo mě i to, že jsem si koupila o číslo menší rifle :D

      Vymazat
  2. Pěkný článek, také chystám takový hodně podobný.
    Já jsem začala zrovna včera s novým jídelníčkem a tréninkovým plánek, který mám ted na měsíc nastavený na míru, takže jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Míšo, držím palce :) Jídelníček a plán sis sestavila sama?:)

      Vymazat