Zeleninový salat s rýží, fazolemi a tofu

Znáte to, nestíháte a potřebujete uvařit něco rychlého k obědu. V tomto případě je asi nejjednodušší uvařit recept ,,co dům dal". Je to nejrychlejší a nemusíte zbytečně sedět nad notebookem a hledat ten správný recept., Zkrátka, na pánev nebo do hrnce naházíte co máte po ruce, dochutíte a je hotovo. 
Nevím, co vám dá ten váš, ale já jsem ,,kouzlila" se zbytkem rýže, fazolema, tofu, rajčaty a rukolou. A i když se může na první pohled zdát kombinace rýže a fazolí neobvyklá a nechutná, chutná skvěle. (Věřte tomu, jsem vybíravý člověk a nesním všechno.)
  • 100 g bílých fazolí ve slaném nálevu
  • 50 g rýže
  • rukola
  • rajčata
  • uzené tofu
  • olivový olej
  • koření dle chuti (sůl, pepř apod.)
Určitě ještě chcete znát nutriční hodnoty, tak tady je máte.
235 kcal / 985 kJ, 17 g bílkovin, 2 g tuků, 32 g sacharidů


Natálie

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Žádné komentáře:

Okomentovat