Asijský týden - Veganská Pho

Tímto  klasickým vietnamským jídlem ukončuji náš Asijský týden :) Doufáme, že se vám tato naše malá "akce" líbila a my už teď plánujeme, co připravíme příště :) Máte taky nějaké nápady? Sem s nimi!:)

Polévka Pho je klasický vietnamský vývar. Naučila jsem jsem se ho jíst u kamarádky vietnamky a i když jsem normálně vývary moc nemusela, tento jsem si zamilovala:)  Jak ale už víte, nějakou dobu jím vegansky a proto přináším recept na její veganskou verzi :) Snad Vám taky zachutná ;)

Budete potřebovat:
1 celý pórek nakrájený na kolečka
2 cibule, nakrájené
5 stroužků česneku
hřiby /(já dala hlívu ústřičnou)
3 mrkve, nakrájené na kolečka
cca 5 cm nakrájeného zázvoru
1 chilli paprička
1 lžička kuliček pepře
1 lžička hřebíčku
1 celá skořice
5 kousků badyánu
3 plátky oloupaného pomeranče
½ limetky
3,5 litru vody
jarní cibulka
 rýžové nudle
 
Vše dáme do velkého hrnce, osolíme a vaříme minimálně 2 hodiny. Po 45 minutách vyndejte pomeranč a limetku!
Podáváme s rýžovými nudlemi a dozdobíme jarní cibulkou.
 
 
 
 

Unknown

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Žádné komentáře:

Okomentovat